Yalın Hastane-Sağlık Sektöründe Öğren Dönüş Programı
23 Ocak 2023

Adana İl Sağlık Müdürlüğü Ar-Ge ve Proje İl Koordinatörlüğü olarak 2014 yılından itibaren Yalın Hastane projemizi yürütüyoruz. Adana Sanayi Odası Model Fabrika Direktörü Güneş ARTUK beyefendi ile birlikte Öğren Dönüş Programını uygulayan ilk Sağlık Müdürlüğü olmanın, bir ilki gerçekleştirmenin haklı gurur ve sorumluluğunu taşıyoruz. Adana Sanayi Odası Model Fabrika Öğren Dönüş Modeli ile Hastanelerimizi İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Sn. Halil NACAR beyefendi yürütücülüğünde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Sn. Ahmet Yücel ÇOMU liderliğinde, proje ekibi olarak sağlık uygulamalarında öncü olmak için lider ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güçlü Türkiye inşasında yalın yönetim her gecen gün giderek önemini artırıyor. Kamu, Sanayi, Üniversite, Yerel Yönetimler bugün her alanda israfın önlenmesi, değer üreterek ülkemizin katma değerli ürünleri üretmesi, daha etkin ve etkili işletme yönetimlerinin planlanarak yürütülmesi, verimlilik çalışmaları çok kıymetli.
2014 yılından itibaren sağlık hizmeti sunumunda etkin ve nitelikli sağlık hizmeti sunarak, israfların önlenmesi için Çukurova Kalkınma Ajansı destekleriyle Sağlık Müdürlüğümüzde kurduğumuz Yalın Ofis çalışmalarını Ar-ge ve Proje koordinatörlüğü olarak yürütmekte bu kapsamda 60 sağlık profesyoneline eğitim vererek devam etmekteyiz. Yalın Hastane projemiz de şimdi de Sağlık Yöneticilerimizi Model Fabrika Öğren Dönüş Modeli Eğitimi ile buluşturuyoruz. Ülkemizde bu amaçla düzenlenen Model Fabrika Eğitimci Eğitimleri Yalın danışmanlığının yeni adresi #ModelFabrika’lar!
#YalınÜretim odaklı Model Fabrika