Sağlık çalışanlarımızın futbol heyecanı kupa töreniyle taçlandı
22 Aralık 2021

Adana Şehir Hastanesi 1. Futbol Turnuvası’da kupayı kaldıran takım, farklı birimlerde çalışan personelden oluşan Keyfinde A.Ş. oldu. Keyfinde A.Ş.’nin kupasını ve Adana Demirspor Kulübü futbolcularının imzaladığı futbol topunu Başhekim Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar verdi.

20 TAKIM MÜCADELE ETTİ
Bölgenin en büyük hastanesi olan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ilk futbol turnuvası olan organizasyon, Rekreasyon Birimi tarafından, personele yönelik motivasyon etkinlikleri kapsamında düzenlendi. 16 Kasım 2021 tarihinde başlayan ve 20 takımın 4 grupta mücadele ettiği turnuvada doktorlar, hemşireler, teknisyenler, sağlık çalışanları ve tüm birimlerden personel maçlarda ter döktü. Çekişmeli geçen maçların ardından, Dahiliye birimi personelinin kurduğu Dahiliyeciler takımı ile farklı birimlerde çalışanlardan oluşan Keyfinde A.Ş. finale kaldı. Finalde Keyfinde A.Ş., rakibini 4-2 yenerek şampiyon oldu.

BAŞHEKİM PROF. DR. ÇETİNKÜNAR: TÜM TAKIMLAR KAZANDI
Turnuvanın kupa töreni, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Turnuvadan renkli anların yer aldığı videonun gösterimiyle başlayan törende konuşan Başhekim Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar organizasyona destek verenler ve takımlarda oynayan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, “Katılan tüm takımlar bu turnuvanın kazananı oldu” dedi. Prof. Dr. Çetinkünar, personelin motivasyonu için önemli bir etkinlik olan turnuvanın önümüzdeki yıllarda genişletilerek sürdürüleceğini söyledi.

ŞAMPİYONLARIN HEDİYESİ: DEMİRSPOR İMZALI FUTBOL TOPU
Törende daha sonra Başhekim Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar ve Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mustafa Görür, şampiyon olan Keyfinde A.Ş. takımı oyuncularına kupa ve madalyalarının yanı sıra Adana Demirspor Kulübü futbolcularının imzaladığı futbol topunu verdi. Katılan tüm takımların kaptanlarına da katılım belgesi ve madalya verildi. Turnuvada 35 gol atan Girişimsel Radyoloji takımından Mehmet Ali Müjdeci ‘Gol Kralı’ madalyası aldığı törende, maçlarda hakemlik yapan Çukurova Üniversitesi öğrencilerine de teşekkür belgesi verildi. Törene Başhekim Yardımcısı Dr. Abdullah İpek ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Figen Özdemir de katıldı.

• Sağlıkçıların futbol heyecanı kupa töreniyle taçlandı