Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji)

Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Ekibi

Polikliniklerimiz, B blok Zemin Katta
Servis -1 20 Yataklı. B blok 4. Katta
Servis-2 18 Yataklı 4. Katta
Travma Yoğun Bakım 10 Yataklı B blok 4. Katta
Beyin Cerrahi Yoğun Bakım 15 Yataklı B blok 4. Katta

Klinikte Yapılan İşler

Kliniğimizde mikrocerrahi ile beyin tümörü (Glial tümör, köşe tümörü, menengiom cerrahisi), hipofiz tümörü cerrahisi (endoskopik transnazal transsfenoidal cerrahi, mikroskopik transnazal transsfenoidal cerrahi), beyin kanaması (epidural hematom cerrahisi, subdural hematom cerrahisi, intraparankimal hematom cerrahisi), vasküler cerrahi (anevrizma cerrahisi, AVM cerrahisi, kavernom cerrahisi), omurga ve omurilik tümörü (vertebra tümörü, metastatik tümör cerrahisi, intradural ve ekstradural spinal tümör cerrahisi), omurga kırığı cerrahisi, vertebroplasti ve kifoplasti cerrahi işlemi, boyun fıtığı cerrahisi, bel fıtığı cerrahisi, bel kayması cerrahisi (spondilolistezis cerrahisi), omurga eğrilikleri cerrahisi (skolyoz cerrahisi, kifoz cerrahisi), hidrosefali cerrahisi (şant cerrahisi, endoskopik third ventrikülostomi cerrahisi), meningomyelosel cerrahisi (meningosel, meningomyelosel, lipomeningosel, ensefalosel cerrahisi), gergin omurilik cerrahisi, sinir sıkışması cerrahisi, sinir kesilmesi tamiri, endovasküler işlemler başarıyla gerçekleştirilmektedir.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları

16 Haziran 2022