T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Dr. Vedat Açık-Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı

Doç. Dr. Yurdal Gezercan-Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı
Uzm. Dr. İsmail İştemen-Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı-Başasistan
Uzm. Dr. Semih Kıvanç Olguner - Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, Başasistan- Özgeçmiş CV

Uzm. Dr. Emre Bilgin-Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı
Uzm. Dr. Gökhan Çavuş-Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı
Uzm. Dr. Mustafa Emre Saraç -Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı

Uzm. Dr. Zeki Boğa-Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı

Klinikte Yapılan İşler

Kliniğimizde mikrocerrahi ile beyin tümörü (Glial tümör, köşe tümörü, menengiom cerrahisi), hipofiz tümörü cerrahisi (endoskopik transnazal transsfenoidal cerrahi, mikroskopik transnazal transsfenoidal cerrahi), beyin kanaması (epidural hematom cerrahisi, subdural hematom cerrahisi, intraparankimal hematom cerrahisi), vasküler cerrahi (anevrizma cerrahisi, AVM cerrahisi, kavernom cerrahisi), omurga ve omurilik tümörü (vertebra tümörü, metastatik tümör cerrahisi, intradural ve ekstradural spinal tümör cerrahisi), omurga kırığı cerrahisi, vertebroplasti ve kifoplasti cerrahi işlemi, boyun fıtığı cerrahisi, bel fıtığı cerrahisi, bel kayması cerrahisi (spondilolistezis cerrahisi), omurga eğrilikleri cerrahisi (skolyoz cerrahisi, kifoz cerrahisi), hidrosefali cerrahisi (şant cerrahisi, endoskopik third ventrikülostomi cerrahisi), meningomyelosel cerrahisi (meningosel, meningomyelosel, lipomeningosel, ensefalosel cerrahisi), gergin omurilik cerrahisi, sinir sıkışması cerrahisi, sinir kesilmesi tamiri, endovasküler işlemler başarıyla gerçekleştirilmektedir.