Beyin Cerrahi Yoğun Bakım 2
03 Mayıs 2019

BEYİN CERRAHİ YOĞUN BAKIM 2 ÜNİTESİ HASTA
BİLGİLENDİRME VE ZİYARET KURALLARI

1.Ziyaret saatleri her gün ÖĞLEN saat 13:00 - 14:00 arasındadır.
2.12 yaşından küçük çocukların vücut direnci büyüklerden daha zayıf olduğundan mümkün olduğunca hastane ortamına getirilmemesi çocuklarımızın sağlığı açısından önemlidir. Bu nedenle çocuklarımızın hasta olmadığı sürece hastaneye ve hasta ziyaretine getirilmemesi rica olunur.
3.Ziyaret esnasında TELEFON bulundurulması yasaktır.
4.Ziyarete girişlerde ziyaretçi defterinin imzalanması zorunludur.
5.Yoğun bakımdaki hastanızın sağlığı açısından dışarıdan YİYECEK-İÇECEK getirilmesi yasaktır.
6.Ziyaretçi giriş ve çıkışta el dezenfektanı kullanmak zorundadır.
7.Bekleme ve bilgilendirme salonu mevcuttur. Bilgilendirme hastanın birinci derecede yakınına yapılır.
8.Hastane binası içinde, tıbbi ve yasal gerekçelerle, hasta, refakatçi ve ziyaretçilerin sigara içmesi kesinlikle yasaktır. Kullananlar hakkında yasal hükümler uygulanacaktır.
9.Yatış sırasında para ve her türlü değerli eşyanın hasta yakınına teslim edilmesi gerekmektedir. Ancak zorunlu durumlarda belge karşılığında Hastane Müdürlüğü adına nöbetçi memura teslim edilebilir.
10.Ziyaret esnasında hasta yataklarına oturmayınız ve yüksek sesle konuşup diğer hastaları rahatsız etmeyiniz.
11.Ziyaretler mümkün olduğunca kısa tutulmalıdır. Acil durumlarda ziyaret kısa kesilebilmektedir. Ziyaret saatleri ve süresi gerekli görüldüğü takdirde değiştirilebilir, kısaltılabilir yada kısıtlanabilir.
12.İzolasyon odalarında ziyaretçi kısıtlaması yapılabilir.
13.Özel durumlarda ziyaret saati dışında hekim onayı ile ziyaret gerçekleştirilir.
14.Hastanemizin santral telefonu  ( 0322 ) 455 90 00 ‘ dir.

***HASTANIZIN SAĞLIĞINI DÜŞÜNEREK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ KURALLARINA UYDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.***